Zoekmachine optimalisatie

Meer relevante bezoekers krijgen met gebruik van SEO

Google is iets wat iedereen kent en iedereen gebruikt, want zeg eerlijk, jij gaat internet op en zoekt meteen wat je wilt hebben en je zoekt dan met?

Wanneer jouw website niet goed scoort in de zoekresultaten zul je weinig potentiële klanten ontvangen.

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen wij ervoor dat jouw website beter vindbaar zal zijn op de door jou gekozen zoekwoorden.

Ja, ik wil graag meer bezoekers d.m.v. optimalisatie

Wat is belangrijk aan zoekmachine optimalisatie?

Een goede website maakt gebruikt van zoekwoorden. Deze zoekwoorden worden onderzocht, want je wilt wel weten waar jouw klanten naar zoeken. Deze zoekwoorden moeten terug komen in de website, maar niet te vaak want Google zal dit zien als spam en hierdoor jouw website lager in de resultaten plaatsen.

Andere belangrijke aspecten om hoger te komen in Google zijn linkbuilding, semantics en user retention. Wil jij beter scoren in Google? Vraag dan nu een SEO scan aan voor je bestaande website of webshop aan of neem contact met ons op.

Website analyse

Wij voeren eerst een website analyse uit om te kijken hoe de website gebouwd is. Als hier errors aanwezig zijn zullen wij de eerst oplossen alvorens we verder gaan met de andere vijf stappen.

On-page optimalisaties

De problemen die voort zijn gekomen uit de website analyse worden opgelost.De website passen wij aan, als uit de analyse blijkt dat het vinden van bijv. contactgegevens of een formulier lastig is.

Zoekwoord onderzoek

Met een zoekwoordonderzoek gaan wij kijken waar jouw doelgroep op zoekt. Deze zoekwoorden gaan wij vervolgens verwerken in de website.

SEO teksten schrijven

De zoekwoorden die gevonden zijn vanuit het zoekwoorden onderzoek zullen verwerkt worden in de teksten waardoor deze termen beter gevonden zullen worden door Google.

Linkbuilding

Meer website waarde creëren doe je met linkbuilding. Ook dit doen we met de zoekwoorden die uit het onderzoek zijn gekomen.

Lokale SEO

Het belangrijkste is misschien nog wel dat de vindbaarheid lokaal heel erg goed is. Zo wil je natuurlijk dat wanneer iemand “sleutelmaker” zoekt uit jouw omgeving, daadwerkelijk ook jouw website gaat vinden.

Wordt ook
  • klant
  • gevonden
  • zichtbaar
  • succesvol
en neem contact met ons op