Adverteren in zoekmachines

Gericht advertenties maken voor direct extra verkeer

Het netwerk van Google is uitermate geschikt om gerichte advertenties op te zetten zodat jij snel relevante bezoekers kan ontvangen die specifiek naar jou dienst of product op zoek zijn.

Met Google Ads (het advertentie netwerk van Google) kun je niet alleen advertenties maken, maar is het ook mogelijk om banners te tonen op andere sites, producten te laten zien op andere sites (d.m.v. cookies) of alle producten presenteren in Google Shopping, het verkoop platform van Google.

De kracht van Google Ads is dat het mogelijk is om jouw doelgroep op verschillende plekken aan te kunnen spreken en jouw product of dienstverlening nog beter zichtbaar te maken. Het maken van goede en gerichte advertenties is hierbij belangrijk.

Onderzoek

Elke advertentie begint met een gesprek waarin wij meer willen weten over jouw business, verdienmodel en welke doelgroep jij denkt dat jouw klant is.

Strategie

Hierna gaan we een strategie opzetten welke zich richt op het omzetten van extra conversie (winst) met een beperkt advertentiebudget.

Opzetten

Onze plan van aanpak en ervaring zorgt ervoor dat wij gericht en effectieve Google Ads campagnes kunnen opzetten die voor meer website verkeer zorgen en uiteindelijk ook meer omzet.

Optimaliseren

We monitoren constant hoe de campagnes werken. Op die manier kunnen we goed zien welke campagnes beter werken en daarop kunnen we het resultaat verder maximaliseren en de kosten minimaliseren.

Wat is belangrijk aan zoekmachine optimalisatie?

Een goede website maakt gebruikt van zoekwoorden. Deze zoekwoorden worden onderzocht, want je wilt wel weten waar jouw klanten naar zoeken. Deze zoekwoorden moeten terug komen in de website, maar niet te vaak want Google zal dit zien als spam en hierdoor jouw website lager in de resultaten plaatsen.

Andere belangrijke aspecten om hoger te komen in Google zijn linkbuilding, semantics en user retention. Wil jij beter scoren in Google? Vraag dan nu een SEO scan aan voor je bestaande website of webshop aan of neem contact met ons op.

SEO teksten schrijven

De zoekwoorden die gevonden zijn vanuit het zoekwoorden onderzoek zullen verwerkt worden in de teksten waardoor deze termen beter gevonden zullen worden door Google.

Linkbuilding

Meer website waarde creëren doe je met linkbuilding. Ook dit doen we met de zoekwoorden die uit het onderzoek zijn gekomen.

Lokale SEO

Het belangrijkste is misschien nog wel dat de vindbaarheid lokaal heel erg goed is. Zo wil je natuurlijk dat wanneer iemand “sleutelmaker” zoekt uit jouw omgeving, daadwerkelijk ook jouw website gaat vinden.

Wordt ook
  • klant
  • gevonden
  • zichtbaar
  • succesvol
en neem contact met ons op