WordPress webshop laten maken

Wij maken webshops die werken

Wij denken graag met jou mee om de perfecte webshop te bouwen. Immers krijg je online soms maar 1 kans om jezelf te presenteren en klanten te binden om tot verkoop over te gaan.

Gemaakt voor groei
Of je nu 1 product verkoopt of meer dan 1000, dat is voor ons geen probleem. Wij zorgen ervoor dat WordPress en WooCommerce hier helemaal voor ingericht wordt. Zo kun jij zonder zorgen ondernemen en richten op sales.

Ja, ik wil een nieuwe webshop

Professionele webshop vanaf € 1250,-.

Koppeling met iDeal

Laat klanten betalen met hun favoriete betaalmiddel zoals iDeal, PayPal of creditcard. Er zijn veel betaalmethodes mogelijk waardoor je ook internationaal kan verkopen.

Order verwerking

Bekijk, beheer en verstuur met gemak jouw bestellingen. Ook het meesturen van Track & Trace informatie is met 2 klikken toegevoegd. Houd ook alle statistieken in de gaten met een uitgebreid dashboard.

1000+ functies

Ben jij op zoek naar een specifieke functie? Echt alles is mogelijk en anders maken wij het mogelijk. Daarnaast zijn wij in bezit van al veel gebouwde functionaliteiten en kunnen deze vaak snel implementeren.

Geschikt voor ieder scherm

Elk jaar groeit het aantal aankopen via internet. Daarbij stijgt het aantal mensen dat online besteld op mobiele telefoon gigantisch. Het is dan ook van cruciaal belang dat de webshop erg goed en vooral snel werkt op mobiele apparaten.

WooCommerce in combinatie met goede en geoptimaliseerde WordPress hosting is belangrijk om geen bezoekers kwijt te raken tijdens het aankoopproces.

Offerte aanvragen

Veel klanten gingen jou voor

Wij zijn trots op wat wij ontwikkelen. Bekijk hier een paar voorbeelden van wat wij gemaakt hebben voor onze klanten.

Samenwerken met FreshyMedia

Ben jij op zoek naar een partij die met je meedenkt en een goede eerste indruk weet achter te laten bij jouw klanten die de website bezoeken? Dan zijn wij jouw geschikte internet partner.

Wij denken graag met je mee en kunnen met onze ervaring het verschil maken om jouw bedrijf succesvoller te maken.

Daag ons uit en laat ons jouw project weten

FreshyMedia is betrouwbaar en levert de opdracht van het maken van onze webshop zoals het afgesproken is. Snelle levering en als er problemen zijn, dan zijn deze met volle aandacht direct opgelost.

Lydia Nobel
Olori Nederland

Wordt ook
  • klant
  • gevonden
  • zichtbaar
  • succesvol
en neem contact met ons op