Home /

Over ons

Ons verhaal

FreshyMedia maakt interactieve media met resultaat

FreshyMedia is een toonaangevend bureau in interactieve media, webdesign en drukwerk. We helpen onze klanten met hun publiek te communiceren door gebruik van media op een creatieve, informatieve en interactieve wijze. Kwaliteit en resultaat staan bij ons voorop.

Over FreshyMedia

FreshyMedia ontwikkelt applicaties, websites, animaties en huisstijlen. Onze kernactiviteit is het creëren van websites voor o.a. informatie- en organisatiebeheer. Daarnaast staan we open voor uw ideeën. Onze websites kenmerken zich door de gebruiksvriendelijkheid, de solide technologische fundering en de klantvriendelijkheid voor uw gebruikers.

Onze kracht

Gebruiksvriendelijk

Naast uitgebreide technische expertise in programmeertalen als xHTML, Actionscript 3.0 en PHP hebben wij ook kennis op het gebied van interactief- en grafisch ontwerp. Hierdoor zien onze producten er niet alleen mooier uit, maar kunnen wij ons ook beter richten op de gebruikerservaring.

Klantvriendelijk

Naast de gebruiksvriendelijkheid vinden wij de samenwerking met onze klanten zeer belangrijk. Het is onze ervaring dat een heldere set aan eisen vanuit de opdrachtgevers resulteert in betere producten.Daarom stellen wij vooraf altijd een duidelijk pakket aan eisen en ontwerp op. Hiermee proberen we de lijn tijdens het ontwikkelproces zo kort mogelijk te houden.

WordPress website

FreshyMedia denkt en bouwt graag met u een professionele presentatie website. Wij bouwen presentatie websites met Wordpress. Of de presentatie website nu voor prive doeleinden wordt gebruikt of commercieel, dat maakt niet uit. Klik hier voor meer informatie over een WordPress website.

Magento webwinkel

Een magento webwinkel beginnen? FreshyMedia biedt webwinkels aan op basis van Magento open-source software. Hierdoor is uw webshop professioneel, flexibel en betaalbaar. Heeft u succes, dan groeit uw Magento webwinkel gemakkelijk met u mee. Klik hier voor meer informatie over een Magento webwinkel.

Logo ontwikkeling

Niet geheel onbelangrijk, uw logo! Het beeld waarmee u communiceert en welke klanten onthouden.

Huisstijl ontwikkeling

Niet geheel onbelangrijk, uw huisstijl! Het beeld waarmee u communiceert en welke klanten onthouden.

Zoekmachine optimalisatie

De basis van iedere website, een geoptimaliseerde website! Maar wanneer is dit goed? Wij doen gratis een SEO Scan!

Social Media

Altijd online zijn en klanten laten weten dat jij bestaat. Niet geheel onbelangrijk, maar wel tijdrovend...