Home / Diensten /

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie van jouw website of webwinkel

De basis van iedere website, een geoptimaliseerde website! Maar wanneer is dit goed? FreshyMedia doet dagelijks SEO scans om te kijken naar huidige websites van klanten. Dit noemen wij een 0-meting. Vanaf de 0-meting kan er gekeken worden wat wij exact kunnen doen. Dit wordt stapsgewijs doorgenomen en wordt er ook gekeken naar wat u belangrijk vindt en waarop u denkt gevonden te willen worden.

Help! Ik wordt niet gevonden in Google

U heeft een website of wellicht wilt u een website of webwinkel laten maken, maar dan… Op het moment dat uw website online staat is er geen garantie van een goede positie. Tijdens het ontwikkelen van een website moet de techniek zo worden ontwikkeld zodat deze voldoet aan alle basis eisen die zoekmachines prettig vinden. Onze WordPress websites en Magento webwinkels voldoen aan deze eisen. Maar ook dit is geen garantie van een goede positie. Uw positie o.a. wordt bepaald door het aantal concurrenten en in welke getallen mensen zoeken op bepaalde woorden.

U wordt niet gevonden in Google, wat nu? Wij doen graag een gratis SEO scan om te kijken wat en waar het fout gaat, waarop wij u advies geven om dit op te lossen.

FreshyMedia helpt u met zoekmachine optimalisatie

Wij kunnen u verder helpen in het beter gevonden worden in Google. Kunnen wij dit niet beter? Dan zijn wij eerlijk “bedankt voor uw aanvraag, maar wij kunnen dit niet nog beter doen dan al is gedaan”. Het beloven van het gouden ei in Google is namelijk al jaren niet meer mogelijk. Wat wij wel kunnen zal besproken worden en zal er duidelijk aangegeven worden hoe dit zal gebeuren. Zoekmachine optimalisatie is namelijk geen rocket sience, maar wel iets wat je moet weten en kunnen! En juist dat kunnen wij! Daarom helpen wij u graag een stap verder of beter gezegd hoger!

Gratis SEO scan

Wij doen gratis een SEO scan om te kijken hoe uw website er op dit moment bijstaat. Wat gaat er goed, wat kan er beter en waar kunnen grote sprongen gemaakt worden om te website flink te laten stijgen in de zoekmachines.

Vraag direct uw gratis SEO scan aan

Vrijblijvend gesprek & offerte e-catalogus ontwikkeling

Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
Waarom niet direct? Klik hier om in contact met ons te komen.