Home / Diensten /

WordPress website

WordPress website

FreshyMedia denkt en bouwt graag met u een professionele presentatie website. Wij bouwen presentatie websites met WordPress. Of de presentatie website nu voor prive doeleinden wordt gebruikt of commercieel, dat maakt niet uit. De werking van de site is hetzelfde. Het voordeel van WordPress is dat er een simpel systeem aan de achterkant zit, dit betekend dat jij als eigenaar kan inloggen en vervolgens teksten kan wijzingen of afbeeldingen uploaden.

Gratis WordPress training

FreshyMedia geeft altijd een gratis training wanneer wij samen met u een website gaan ontwikkelen. Ook kunnen wij video’s maken waarin bepaalde onderdelen worden uitgelegd zodat u later altijd nog eens terug kan kijken om te kijken hoe het ook alweer moest, handig toch?

Het voordeel is dat je daarna niet voor verrassingen staat of rekeningen opgestuurd krijgt met servicekosten.

Naast deze training over uw site geven wij u ook nog een training over zoekmachine optimalisatie. Het is natuurlijk de bedoeling dat uw site gevonden wordt op het internet en het liefst boven aan Google. Tijdens deze training leggen wij u uit hoe u dit voor elkaar krijgt.

WordPress Design

FreshyMedia biedt u al een presentatie website vanaf 500,- euro aan. Wij zullen dan eerst een afspraak maken om samen te bespreken wat de look and feel moet worden van uw website. In dit gesprek proberen we een zo duidelijk mogelijk beeld te creëren van wat u wilt uitstralen met uw website. Zeker voor bedrijfspagina’s is dit erg belangrijk, omdat uw website vaak de eerste indruk geeft bij uw klanten. Zij zoeken vaak eerst de site op om zich in uw bedrijf te verdiepen.

Logo en Huistijl

Wij kunnen voor u een wordpress website, logo en huisstijl maken. Een logo en huisstijl is erg belangrijk, omdat dit uw uitstraling is naar de buitenwereld voor de komende jaren.

Vrijblijvend gesprek & offerte wordpress

Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
Waarom niet direct? Klik hier om in contact met ons te komen.