Home / Diensten /

Logo ontwikkeling

Ontwikkeling van een logo voor bedrijven

Niet geheel onbelangrijk, uw logo! Het beeld waarmee u communiceert en welke klanten onthouden. Want hoe kun je een bedrijf starten of hebben zonder logo? Juist dat kan helemaal niet! Juist daarom helpen wij jou graag!

FreshyMedia heeft niet alleen nerds in huis die alles programmeren en bouwen, maar ook creatievelingen die geweldig resultaat leveren. Ben jij het niet eens met dit resultaat? Dan passen we het aan of beginnen we van begin af aan. Het resultaat vinden wij erg belangrijk, want tenslotte moet jij als klant tevreden zijn. Niet tevreden? Dan vertel jij dat waarschijnlijk aan anderen… En juist dat willen wij niet!

Communicatie is de sleutel naar succes. Niet alleen voor ons, maar ook voor jou! Daarom communiceren wij graag duidelijk en direct. Op die manier kunnen wij gezamenlijk snel het gewenste resultaat behalen.

Logo herdesign

Niet tevreden met het huidige logo? Op zoek naar een nieuw logo omdat deze niet meer bij het bedrijf past?
Wij kijken graag naar uw huidige logo, huisstijl en website. Doordat wij geen kennis hebben van u of uw bedrijf kijken wij altijd met een nieuwe frisse blik op uw bedrijf. Door dit te combineren met de wensen, zal FreshyMedia ontwerp voorstellen aanbieden die bij het nieuwe beeld zal gaan moeten passen!

Vrijblijvend gesprek & offerte logo ontwikkeling

Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
Waarom niet direct? Klik hier om in contact met ons te komen.